Salons De Bock
Peschstraat 54
6166 CT Geleen
Tel:046-474 69 70

Elos Elektrisch ontharen Harsen    

Ontharingstechnieken

Haargroei ontstaat al voor de geboorte. Hoe het haarpatroon zich ontwikkelt is erfelijk bepaald, maar ook afhankelijk van hormonale invloeden. Haren hebben een belangrijke functie. Ze geven bescherming tegen kou en warmte en kunnen het uiterlijk verfraaien. Maar soms groeien haren op plaatsen waar ze niet gewenst zijn. Dan is er sprake van te veel haar of overbeharing. Er zijn diverse methodes om haren te verwijderen.

De wens om overtollige of donkere haren te verwijderen begint meestal in de adolescentie en lijkt te blijven tot de dag dat we sterven. Of het nu gaat om haar  op het gezicht, oksels, benen, bikinilijn, of andere lichaamsdelen, veel vrouwen en mannen willen het liefst haar op de hoofdhuid als enige zichtbare haren op hun lichaam. Met de nadruk op gladde, haarloze huid, voelt overtollige haar, vooral bij vrouwen, nog steeds als een taboe.

Er zijn vele opties beschikbaar om ongewenste haren te verwijderen, maar weinig mogelijkheden om ons permanent te ontdoen van haar. De verschillende methoden van ontharen zoals harsen, elektrisch ontharen, en de nieuwe behandelingen,  ELOS ( IPL + bipolaire hoogfrequente energie ), worden hier besproken. Elke persoon moet kiezen voor een methode of een combinatie van methoden die het beste werkt voor hen, afhankelijk van de kosten, beschikbare tijd, huidtype, en het gewenste haar-vrij gebied

 
Salons De Bock
Peschstraat 54
6166 CT Geleen
Tel:046-474 69 70
Openingstijden:
© Copyright Salons De Bock
Di t/m Vr:
Za :
09:00-18:00u Dames & Herensalon alleen op afspraak
08:00-12:00u Dames & Herensalon alleen op afspraak

Powered by SDM Services