Salons De Bock
Peschstraat 54
6166 CT Geleen
Tel:046-474 69 70

Basis behandelingen Acnebehandeling Huidversteviging Wellness Groothandel

Huidversteviging

De huid geeft als enige het verouderingsproces visueel weer, en hoewel dit proces een natuurlijk fysiologisch verschijnsel is, willen wij de sporen ervan allemaal zoveel mogelijk uitwissen. Uw beste wapen tegen de tijd? Herstel en preventie met behulp van een erkend expert en produkten waarvan de doeltreffendheid is aangetoond.

GELAATSBEHANDELINGEN
Ontdek de nieuwste intensieve Instituutbehandelingen, anti-verouderingsbehandeling welke is aangepast aan iedere graad van huidveroudering. 90 minuten van allernieuwste technologie en exclusieve massagetechnieken voor een stralend en zichtbaar resultaat!

 

ELOS SKIN TIGHTNINGREFIRME VOOR EEN LIFTEND EFFECT
Er zijn verschillende behandelingen die de aanmaak van collageen stimuleren.
Geheel nieuw is de Elos behandeling, waarbij gebruik gemaakt wordt van bipolaire radiofrequentie en infrarood. De energie van de Elos flits stimuleert de fibroblasten om collageen aan te maken, hetgeen tot verstrakking leidt. Gelijktijdig wordt de aanmaak van elastine geactiveerd, hetgeen na verloop van tijd zichtbaar wordt. Door het liftende effect vervagen de rimpels en komen gelaatscontouren terug. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van koeling om de buitenste huidlaag te beschermen.

PASCAUD
Rimpel- en littekencorrectie

BioSkinSmoothing
BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen. Het innovatieve BioSkinSmoothing apparaat, met 24 karaats gouden smoothers, activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud Anti-ageing concept de voorbehandeling op BioSkinJetting

BioSkinJetting 
BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij maakt een microprobe, een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware los. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen litteken.

MICRO DERMABRASIE    
Micro dermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van Mikro- kristallen. Met deze methode worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden effectief verwijderd.
Het is een super peeling die een totale verjonging van de huid bewerkstelligt. Een frisse en stralende huid, een vitale jeugdige uitstraling en vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpels als resultaat.


Salons De Bock
Peschstraat 54
6166 CT Geleen
Tel:046-474 69 70
Openingstijden:
© Copyright Salons De Bock
Di t/m Vr:
Za :
09:00-18:00u Dames & Herensalon alleen op afspraak
08:00-12:00u Dames & Herensalon alleen op afspraak

Powered by SDM Services