Salons De Bock
Peschstraat 54
6166 CT Geleen
Tel:046-474 69 70

Basis behandeling Acnebehandeling Huidversteviging Wellness Groothandel

Groothandel

Alles voor de professionele salon. Succesvolle salons kiezen heel bewust voor de leverancier die ondersteuning biedt, kwaliteit levert en hen daardoor aan een gezonde klantenstroom helpt.

Daarom leveren wij u de produkten van Mila D’Opiz en alle benodigde produkten voor een professionele Saloninrichting.

MIla d’Opiz

De keuze van een salonmerk is allesbepalend voor de uitstraling en geloofwaardigheid, continuïteit en commerciële basis van uw salon. Mila d’Opiz is een exclusief salonmerk en heeft een unieke prijs/prestatieverhouding in het middensegment. Mila d’Opiz biedt alles wat u zich als schoonheidsspecialist maar kunt wensen. Kiest u voor Mila d’Opiz, dan kiest u voor kwaliteit.

Mila d'Opiz producten worden uitsluitend geleverd aan geautoriseerde Mila d'Opiz salons. Profiteer mee van deze en vele andere voordelen van Mila d'Opiz en informeer bij Salons de Bock hoe ook uw praktijk daartoe kan gaan behoren.

Wilt u informatie over de produkten of een toelichting of een vraag over de verhuur, kunt u contact met ons opnemen via mail info@salons-debock.nl

 

   
 

Apparatuur en behandelstoelen

G.T.E
Neem G.T.E. Onder andere in veel instituten geliefd door de uiterst comfortabele en fraai ontworpen behandelstoelen die een volledig onderhoudsvrije en duurzame constructie hebben.

Cosmoderm®

Neem Cosmoderm® (made in Germany) met het geliefde medi-design.Is al jaren een grote favoriet en staat voor de professionele top op dit gebied met unieke patenten, handige, ergonomische en sterke constructies. Voor prijzen, die goed beschouwd in elk budget passen. 

Huismerk
de Mikovap . Het veiligste volledige stoomtoestel in z'n prijsklasse, waarvan ook het design alom bewondering oogst. Uiteraard is alle apparatuur voorzien van ruime garanties. De servicing is probleemloos in handen van Mikos zelf, die zo nodig vlot een bruikleenapparaat verschaft.

 

 

     
Loupelampen   Apparatuur   Behandelstoelen   Tabourets Werktafels


Salons De Bock
Peschstraat 54
6166 CT Geleen
Tel:046-474 69 70
Openingstijden:
© Copyright Salons De Bock
Di t/m Vr:
Za :
09:00-18:00u Dames & Herensalon alleen op afspraak
08:00-12:00u Dames & Herensalon alleen op afspraak

Powered by SDM Services